Om oss

Boligleier er en erfaren aktør i eiendomsbransjen, med en dyptgående forståelse for alle aspektene som kreves for en effektiv utleieprosess. Teamet vårt har lang fartstid innen finans og eiendomsutvikling.

Vi ønsker å tilby høy kvalitet, samtidig som vi ivaretar interessene til både utleiere og leietakere. Slik vil vi sikre at alle partene får det de ønsker ut av samhandlingen.

Grunnverdiene våre er integritet, ansvar og å holde det vi lover. Vi ønsker å skape tillit og gode relasjoner til alle våre kunder – ved å levere og utvikle tjenester med høy kvalitet.

Visjonen vår er å bli den foretrukne leverandøren av boligutleietjenester. Vi vil oppnå dette ved å tilby tjenester som alltid holder høy kvalitet, og ved å ha kundene i fokus i alt vi gjør. Vi ønsker å bidra til et bedre liv for både utleiere og leietakere – gjennom en hensiktsmessig og problemfri utleieprosess.

Trygg

Vår utleieforsikring dekker skadeverk, juridisk bistand og garanterer at du mottar husleien.

Effektiv

Med vår lange erfaring i bransjen har vi gode rutiner og systemer som sikrer kvalitet.

Nytenkende

Vi holder oss oppdatert på markedsendringer og trender for å tilby våre kunder det mest optimale utleietilbudet.

Ambisiøs

Vårt mål er å være ledende innen utleiemarkedet og alltid i forkant av utviklingen. Våre utleieløsninger er innovative og fremtidsrettet.

Har du en eller flere boliger for utleie?